ghn


کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل‌های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل است که در پایین یا زیر میوه‌ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می‌شود.

با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.

در قرن 16 میلادی، پرتغالی‌ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند.

امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده‌های بزرگ کاشو هستند.

 

فواید مصرف بادام هندی : 


1- پیشگیری از سنگ های صفراوی

 

مصرف کاشو برای پیشگیری از تشکیل سنگ‌های صفراوی بسیار مفید است؛ یک تحقیق 20 ساله‌ی جمع آوری شده از 80000 زن پرستار نشان می‌دهد کسانی که در هفته حدود 30 گرم بادام هندی مصرف نموده‌اند در مقایسه با دیگرانی که آن را در برنامه‌شان نداشته‌اند، 25 درصد کمتر به سنگ‌های صفراوی مبتلا شدند. بنابراین آن را وارد برنامه‌ی غذایی روزانه‌تان نمایید.

 2- سلامت استخوان ها و آرامش

 این حقیقت کاملاً جا افتاده است که کلسیمبرای استحکام استخوان‌ها ضروری است، اما بد نیست بدانید که منیزیم نیز برای حفظ سلامت استخوان‌ها حیاتی است. حدود دو سوم منیزیم بدن در استخوان‌ها وجود دارد.

 منیزیم برای متابولیسم کلسیمدر بدن لازم است و با تراز کردن میزان کلسیم، به تنظیم تونوسیته‌ی عصبی و عضلانی کمک می‌کند. در واقع کلسیمبرای انقباض عضلانی و منیزیم برای انبساط آن مورد نیاز است. منیزیم با متعادل کردن مقدارکلسیم به کشش ماهیچه ها کمک می کند. اگر منیزیم به میزان کافی دریافت نشود، کلسیم می تواند آزادانه وارد سلول های عصبی شده و بیش از حد فعال شود و باعث انقباض بیش از حد عضلات گردد.

3- آنتی اکسیدانی قوی

 از دیگر مواد معدنی موجود در بادام هندی می‌توان به مِس اشاره کرد. مس یکی از اجزای مهم آنزیم‌های بدن است که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت می‌کند مسبه همراه آهن نقش مهمی در ساخت هموگلوبین داشته و از کم خونی جلوگیری می کند.مس برای برداشتن رادیکال‌های آزاد مُضر در بدن و برای استفاده‌ی بهینه‌ی آهن کمک بزرگی است.مس برای تولید ملانین و برای پرورش استخوان‌ها و بافت‌های ارتباطی بدن ضروری است.

4- سلامت قلب و عروق 

بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک می‌کند. 

همانطور که گفته شد بادام هندی فشار خون بالا را کاهش می‌دهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک خوب مطرح می‌باشد و علاوه بر این عواملی هم چون منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت می‌شود که از عوامل تنظیم کننده‌ی فشار خون هستند.

پس برای پیشگیری از بیماری‌های کرونری قلب، هفته‌ای 4 بار و هر بار به اندازه‌ی یک مشت بادام هندی بخورید.

به طور کلی بیشتر آجیل‌ها به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب مفید هستند.

 5- بادام هندی کلسترول ندارد.

 6- برای حفظ سلامت لثه ودندان مفید است.

7- بادام هندی انرژی زاست.

8- میزان بالای تری گلیسیرید را که با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد، کاهش می دهد.

9- در ایجاد خواب منظم در زنان یائسه موثر است.

10- در تشکیل رنگ دانه های ملانین وپوست و مو نقش مهمی ایفا میکند. 

 

احتیاط کنید! :

بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای از اگزالات است. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن می‌تواند منجر به کریستاله شدن آن‌ها و در نتیجه ایجاد مشکل شود.

از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه‌ها و یا کیسه‌ی صفرای‌شان را در آورده‌اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود.

 

 

 

منبع : بیتوته،گروه سلامت پرشین پرشیا